Όνομα : Κερμίτσης Θάνος Αριθμός μηνυμάτων : 133 Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2010 Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα,Πατήσια
Θέμα: Απ: Σενάριο "Kuffar" 21 Νοεμβρίου 2010 Παρ Νοε 19, 2010 1:04 am
Μολις επέστρεψα απο τον γιατρό....Τενοντίτιδα....!!!!Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Τεσπά,ήδη το νιώθω καλύτερα το πόδι,αλλά ο γιατρός μου λέει κανα 10ημερο να το ξεκουράσω,αλλιώς κινδυνεύει να υποτροπιάσει και να γίνει και χρόνιο το πρόβλημα..
Which means ότι την κυριακή θα έιμαι απών...κλαψ..αλλά το αγωνιστικό μου πνεύμα θα ναι μαζί σας!
(Μαύρη κατάρα,να δω ποτε θα παιξω με ολους μαζι )
Skopelos Admin
Όνομα : Κρίτσαλος Κωνσταντίνος Αριθμός μηνυμάτων : 184 Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2010 Ηλικία : 38 Τόπος : Αθήνα - Σκόπελος
Θέμα: Απ: Σενάριο "Kuffar" 21 Νοεμβρίου 2010 Παρ Νοε 19, 2010 1:13 am
Θάνο όπως σου είπα στο σενάριο θα είμαστε δύναμη διοίκησης. Μπορείς να έρθεις στο σενάριο, δεν χρειάζεται να κουβαλάς μάρκερ, και να είσαι μαζι μου στην κατάστρωση του σχεδίου, ουσιαστικά πάνω από τους χάρτες και στις επικοινωνίες. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία να δείς ένα παιχνίδι άλλης μορφής. Σκέψου το και μιλάμε.
Skopelos Admin
Όνομα : Κρίτσαλος Κωνσταντίνος Αριθμός μηνυμάτων : 184 Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2010 Ηλικία : 38 Τόπος : Αθήνα - Σκόπελος
Θέμα: Απ: Σενάριο "Kuffar" 21 Νοεμβρίου 2010 Παρ Νοε 19, 2010 7:13 am
Το meeting για το σενάριο έγινε, αναλυτικά αύριο όλες οι λεπτομέρειες!
Skopelos Admin
To σενάρι θα διεξαγχθεί στο Κανδύλι, κοντά στην αμερικανική βάση. Ο χώρος του σεναρίου είναι ο παρακάτω:
Ανήκουμε στην Πλευρά των Ανατολικών την οποία και είμαι γενικός αρχηγός. Οι ανατολικοί διαθέτουν 8 υποσταθμούς στους οποίους θα υπάρχουν καταδυτικές φιάλες και θα λειτουργούν ως Respawn Points. Στόχος μας είναι δύο πετρελαιοπηγές οι οποίες βρίσκονται μέσα στην κόκκινη περιοχή και φρουρούνται από Μισθοφορικές υπηρεσίες οι οποίες ανήκουν στην αμερικανική πλευρά. Αντίστοιχα από την πλευρά των αμερικανών στόχος τους είναι να φτάσουν πρίν από εμάς στις πετρελαιοπηγές και να τις εξασφαλίσουν. Η πλευρά μας θα έχει έναν αρχηγό και δύο υπαρχηγούς. Οι ρόλοι αυτοί θα αποτελούν στόχους των ελεύθερων σκοπευτών των αμερικανών (Με λίγα λόγια με κυνηγάνε να με φάνε!) Για να εξισορροπήσουν αυτή την απειλή οι Ανατολικοί θα έχουν anti sniper (ουσιαστικά ελεύθερους σκοπευτές) Με στόχο να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους ελεύθερους σκοπευτές και να προστατεύσουν τους αρχηγούς τους.
Από την RK θα συμμετάσχουμε:
Τακτική Ομάδα:
Skopelos Tsouloufos Aeon_02 Logikos Nista Gohan Dennis Θανάσης Γκέκας
Συνολική Δύναμη 8 ατόμων
Θα συμμετάσχει επίσης η Νίκη από Com.man.do
Περιμένω για την συμμετοχή του Ηιτοκιρι ο οποίος δυστυχώς είναι τραυματίας.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Για το σενάριο θα αναχωρήσουμε:
Από Αιγάλεω με τον Gohan
Logikos Nista Niki
Από Πατήσια
Skopelos Tsouloufos Aeon
Αναμένεται να δούμε πως θα φύγουν ο Dennis και ο Gekas
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ!!!
Ηitokiri Ανθυπολοχαγός
Όνομα : Κερμίτσης Θάνος Αριθμός μηνυμάτων : 133 Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2010 Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα,Πατήσια
Όντας τραυματίας και προκειμένου να εξασφαλίσω την σωστή λειτουργία του ποδαριού μου και για τα επόμενα σενάρια(κοινώς να ακολουθήσω την συμβουλή του γιατρού,κάνω διαδρομές κρεβάτι-γραφείο,απλά προληπτικά) θα απέχω όπως είπα guys!
Έχετε τις ευλογίες μου και είθε ο Αλλάχ να σας προστατεύει.
Skopelos Admin
Θέμα: Απ: Σενάριο "Kuffar" 21 Νοεμβρίου 2010 Σαβ Νοε 20, 2010 12:04 am
Όχι Νίκο, δεν είναι πολύ μεγάλος, κανονικός είναι. Θα σας στείλω και το στίγμα στο Google Earth για να δείτε ακριβείς αποστάσεις (αν και φαίνεται στην φωτό που σας έδωσα).
Η Δύναμη συμμετοχής για την ομάδα έχει κλείσει στα 9 άτομα:
Skopelos Tsouloufos Logikos Aeon_02 Dennis Gohan
Nista Niki Gekas
Εξοπλισμός έχει προβλεφθεί για όλους, αύριο θα συναντηθώ με Nista και Niki για να τους παραδώσω τον εξοπλισμό που θα φέρουν στο σενάριο.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ
Skopelos Admin